Hurrá! és Hurrá?

Érdekes hírt kaptam. Sőt: -reket.
Az első egyértelműen örömteli hír, hogy a Goldenblog nevű verseny kult-szórakozás kategóriájában a Párkocka.hu kellemes bronzhelyezést ért el. Nem rossz az, ami a Párkockán történik, megérdemli a bólintást és elismerő csettintéseket.

A másik hír számomra inkább zavarbaejtő: ugyanebben a kult-szórakozásban egy ötödik hely a Marabu BlogLapnak. Ugyanis én magam nem indultam a pályázaton, mert egyrészt a Párkocka.hu indult, és inkább annak drukkoltam volna, másrészt meg éppen abban a szakaszban volt (és van) a blogom, amikor nem hogy büszkén ég felé akarom emelni, hanem inkább félretenném, mert nem tudom, mit kezdjek vele. Van, hogy egy héten át nem frissítem, legtöbbször egyszerű képfelpakolás az egész, a rajzok közül is az kerül fel, ami épp a kezemügyébe kerül, semmi terv, semmi személyes elmélyülés, sőt, inkább hanyagság és felületesség.
De mindenképpen megtisztelő a sok szavazat, ami érkezett, köszönöm.
(- Bár ennyi elismerés és szavazat jutott volna a Dodóskönyveimre, amikben viszont sok figyelem, gondosság, munka és érték volt, és mégis olyan kevesen nyúlnak érte...)

5 megjegyzés:

Az_Balu írta...

gratu!

Névtelen írta...

Éljen soká!
Tessék ide pakolgatni továbbra is a jó kis dógocskákat! Boldog születésnapot is kívánok! ;-)

Névtelen írta...

Gratulálok a helyezésedhez!
Én is rád szavaztam, a párkockát nagyon visszavetette nálam a sok amatőr rajzoló.

Zsoldos Péter írta...

Grat dodópapa, csakígy tova!

Névtelen írta...

Szia Mester!

Nekem tetszik, hogy itt a www-n külön standod van. A hétvégi vvv-n nem állítasz ki valahol? Azt látom, hogy a Lyrában nem te leszel. Valamelyik évben volt Sajdik kiállítás, talán csak az egyik utcán, olyan open-air módon. Marabut nem lehet látni Vácott még elvétve sem? Esetleg dedikáltatni?

G*