Ki van velünk tolva

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

dimenzió-egyengető kell nekik, persze!
csak duma.
jártam ott és hiába magyaráztam,
hogy nagy gyakorlatom van
calabi-yau alakzatok kisimításában, lyukfoltozásban, rezgési mintázatok kifordítás és szakítás nélküli kézi átszövésében,
tojtak rá.
ilyenek ezek.
*fr

tekni írta...

aktuális!

Az_Balu írta...

a terpeszbe meg már beterpesztettek mi? grr

Marabu írta...

Ez a rajz még a válság előtt készült. Most válság van, ilyenkor a dimenzió egyengetők is lapáton vannak.

Nem lehet eladni dimenziót, ott áll raktáron.

Unknown írta...

Válság idejére ott a másik régebbi skicc, mikor az alkoholista ott alszik a kocsmában, és jóízűen azt álmodja, hogy a szeszgyárban képzett alkoholistát felvesznek... :)

Névtelen írta...

csatlakozás asszociációval marcell szavaihoz:
én egyszer találkoztam (még a régi világban) egy figurával a kijózanító állomáson reggel hétkor, akkor hozták egyenesen a szeszgyárból. aznap volt ott az első munkanapja. később elmesélte, hogyan alakította ki a szituációt: jelentkezett, megfelelt, végigülte a munkavédelmi oktatást, ácsorgott a személyzeti osztályon, részt vett az orvosi vizsgálaton, átvette a védőfelszerelést, aztán reggel pontosan megjelent műszakkezdéskor, leült a szalaghoz, türelmesen várt, és akkor elindultak feléje az éva vermutos üvegek. ötöt összenyalábolt, beballagott az öltözőbe és ki se jött onnan, amíg mindet meg nem itta.
boldog, elégedett, kiegyensúlyozott ember benyomását keltette, olyanét, aki elérte azt a célt, amit kitűzött maga elé. kevesen mondhatják el ezt magukról.
ez egy szép, gondosan összegöngyölt, privát dimenzió, egy élettörténeti tartalommal feltöltött calabi-yau alakzat
*fr