Második Dodós könyv


Nemsoká beköszönt a november, és elhozza nekünk ajándékba a második dodós könyvet. A KEPREGENY.HU kiadó vállalta a Nagy Mű munkálatait.
Azoknak, akik nem tudják, mit jelent az, hogy dodós könyv, annak egy kis segítség.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Dodóskönyv?
A Dodóskönyv a dodós képregények összegyűjtött változata, amiben az egy négyzetméterre eső dodók száma meghaladja az egy négyzetméterre eső töpörtyűspogácsák számát, mert ha nem így lenne, akkor nem Dodóskönyv lenne, hanem Töpörtyűspogácsáskönyv, de az meg nem jó, mert azon nem lehet röhögni.

Mik azok a dodók?
A dodók hosszúkás, meg széleskés, meg mindenféle mintás és mindenféle formás képregényfigurák, amiket úgy lehet megkülönböztetni a többi képregényfigurától, hogy ezeknek csápjuk is van, már persze ha nem veszítették el, vagy ha nem befelé nőtt.

Miért akarunk dodókat nézegetni könyvben?
A dodónézegetés mindig mulattatási célból történik, ami könyvlapozgatás közbeni folyamatos tevékenységként nyilvánul meg, a szabadidő hasznos kitöltésének keretében. A dodósviccek nézegetése serkenti a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, és fehéríti a fogakat.

Akinek megvan az első kötet, vegyen másodikat is?
Igen, az első számú dodóskönyv mellé odakívánkozik a második kötet is, mert az Univerzum teljessége ezt így kívánja meg. Azonkívül pedig, akik szeretnének dodóskönyveket tenyészteni, azoknak muszáj megvenni a két kötetet, egymás mellé tenni őket a polcon, és éjszakára lekapcsolni a villanyt. Néhány hónap múlva a nőstény dodóskönyv megellik, és megannyi kis dodóskönyvecske fog fickándozni a polcon.

5 megjegyzés:

gabaly a bogi írta...

szia Marabu, olvastam a hetek online változatában egy fél cikket rólad/veled :)

Az_Balu írta...

na végre egy jó hír! :)

Névtelen írta...

leborulok az univerzum akarata elött

zaqrack írta...

Kedves November!

Nagyon várjuk a Dodóskönyvet. Rendelünk az elsőből is.
Gyere.

skywlkr írta...

zsír, megint nem ehetek egy hétig rendesen a kolipénzből, csak hogy megvegyem ezt a sz@%!-t