Duna TV

Szorgoskodom a kötelességeim közt, aztán tessék, a blogírás meg elhanyagolódik közben, pedig a folyamatosság lenne ennek a formának az értelme.
Na mindegy, akkor most kukkantsunk vissza október elejébe, mi az, amiről elmulasztottam hírt adni.

Például a Duna TV jó szokásához híven nem igazán celebeszek emésztési szubkultúrájáról tájékoztatja nézőit, hanem egyéb kulturális eseményekről, például a bécsi Collegium Hungaricumban megrendezett karikatúrakiállításról. Bizony, megint a Duna TV az, ahol karikatúráról találunk hírt.

Katt ide:
http://www.dunatv.hu/musor/videotar?pid=346067
aztána Kikötő videótárában a 2009. 10. 04-i műsorra katt, ahol az első hírt jómagam illusztrálom, a húsz évvel ezelőtti idők kicsiny részletét idézve.


A kiállításról egyébként nem sokat tudok, nem is tudtam, hogy végül megrendezték, annakidején a szervezése elég ripsz-ropsz, kurtán-furcsán, sitty-sutty zajlott, nem tudom, milyen rajzaim kerültek a falra, egyről tudom, hogy ott van, de az elég kínos, - valami közepes színvonalú, egyszerű és együgyű újságviccecském, aminek közel se lett volna helye kiállításon, pláne olyanon, ahol nemzetközi, jó nevű rajzolók társaságában van.
Nagyon ciki, talán szerencse is, hogy nem tájékoztattak az eseményről, mert ha azt is meglátom, még milyen egyéb rajzom sodródott oda, valószínű, hogy csúnya indulatszavak hagynák el ajakamat. (A riportban megmutatott többi rajz saját illusztráció, nem a kiállításhoz van köze.)

Nincsenek megjegyzések: