Érv a nyomtatott sajtó mellett

Na most mi értelme van ezeknek a poénoknak a monitoron? Akárhogy is forgatom, nem él ez itt meg. Ennek papíros sajtó kell, olyan Gutenberges. Ha elérkezik a nyomtatott sajtó alkonya, mi lesz ezekkel a poénokkal? A Kretén magazinban jó volt, de pixelen mi értelme?
Hajrá papírsajtó!

2 in 1
A Kretén magazin válaszol a gazdasági válság kihívásaira! Kedves olvasóink ebben a számunkban többfunkciós Marabu karikatúrákhoz juthatnak hozzá, és mindezt ugyanannyi pénzért.
KETTŐ AZ EGYBEN RAJZOK
Turista sebtapasz karikatúra


1. Olvassa el a viccet, és kacagjon rajta gyöngyözően.
2. Tépje ki a lapból a rajzot. Menjen kirándulni. Essen el, és horzsolja le a térdét. Nyálazza be a kitépett karikatúrát, és ragassza a vérző sebre. Máris kész a turista sebtapasz, mehet tovább a túra!
Köszönjük neked, Kretén magazin, hogy ebben a súlyos gazdasági válságban segítesz nekünk takarékoskodni, és megspórolod nekünk a turista sebtapasz árát!



2 in 1
Utolért bennünket a gazdasági válság, összébb kell húznunk a nadrágszíjat... De sebaj: a Kretén magazin segít a takarékoskodásban! Kedves olvasóink ebben a számunkban többfunkciós Marabu karikatúrákhoz juthatnak hozzá, és mindezt ugyanannyi pénzért.
KETTŐ AZ EGYBEN RAJZOK
Olimpiai láng karikatúra


1. Olvassa el a viccet, és törjön ki önből az egészséges hahota.
2.Tépje ki a lapból a rajzot. Várja meg az olimpia évét. Sodorja össze a kitépett rajzot tölcsérformába, gyújtsa meg a végét, és szaladjon vele. Máris kész az olimpiai láng, és még csak sorba sem kellett állnia érte.

Köszönjük neked, Kretén magazin, hogy ebben a súlyos gazdasági válságban segítesz nekünk takarékoskodni, és megspórolod nekünk az olimpiai láng árát!

Nincsenek megjegyzések: