NEM REKLÁM! Ismeretterjesztés rovat

MÓDÖRN REBELSZ TRENDY HACUKA HYPERMARKET ONLÁJN!

Jön a karácsony! vagy már elmúlt a karácsony? - na mindegy, ez most tök nem fontos, a lényeg, hogy LEPD MEG MAGAD a legújabb trendy hacukákkal!
A legmenőbb cuccokat kínáljuk neked, CSAK AKARNOD KELL, ÉS MIND A TIED! Meg fizetned is kell még előtte persze, hogy a tied legyen, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy ezek a MAXI NYÚ TRENDY MÁRKACUCCOK tök jól állnak neked, akár szexi szingli vagy, akár szexi háztartásbeliizévagymi. HÓDÍTS te is, rántsd föl magadra ezeket az izgató rucikat, érezd a belőlük áradó érzéki nőiséget, feszíts bennük a Plázában, a Zirodában, a Randin, meg a Suliban, a kémiaszaktanteremben!


MódörnRebel Trendy Gummy Csizsma
A legkiválóbb alapanyagokból készült újgenerációs lábbeli előnyösen emeli ki lábad szexis ívét, a különleges felületi kezelés pedig mélybársonyú csillogásával kelt elegáns hatást.
(46.000 Ft. Minden vásárló ingyen Dunapentele kapczát kap!)


MódörnRebel Trendy Sveyci Shapka
Az egzotikus svájc távolkeleti hangulatát varázsolja fejedre a MódörnRebelsz legújabb sapija, amit ha felhúzol, úgy érezheted magad, mintha a legendás Tadzsmahal lagúnáinak gondoláin ringatóznál.
(35.000 Ft + ÁFA)


MódörnRebel Trendy Klott'h Gatyja
A randira nem csak felöltözni kell, hanem levetkőzni is. Nem mindegy, milyen fehérnemű villan elő a ruckó alól, amikor a pasid mohó vágyában csomagol ki rétegeidből az éjszakai szexünnep nyitányaként. Ettől a buja alsónacitól nem csak a szeme fog gúvadni a pasidnak, ezt már most lecsekkolhatod!
(28.000 Ft, de ha egyszerre nyolcszázhatvankettőt veszel belőle, akkor jobban megéri)

MódörnRebel Trendy Atletha Trick'ó
A fehér szín sose megy ki a divatból! A fehér divat volt reggel is, és még délutánra is biztosan az! Ragadd meg a kortalanságot, csapj le az EGYEDI príma trendy Atletha Trick'óra! A természetesen rugalmas fehérnemű nem tömi el pórusaidat, és bizonyított, hogy a hónodalját is könnyebb epillálnod, ha ez van rajtad.
(19.999 Ft, de lehet alkudni)


MódörnRebel Trendy Háthy Zsaque
Akár dinamikus szingli vagy, akár az az izé... hogyishívják... háztartásbelinejfeleségvagymi, kövesd a fiatalok divatját, és csapj a hátadra egy trendy hátizsákot. Ebbe aztán MINDEN belefér, és kopásálló anyaga garantálja, hogy nem esik ki a lukon alul semmi. Maxiintimbetét? Magnumóriásnyalóka? Gigabájt? - Ez MIND belefér, és még hely is marad.
(74.500 Ft, tök röhej, milyen olcsó)

(MódörnRebel Trendy ruckóboltokat itt találsz sebtibe: Fővárosi Elegancs sztrít 23., Nagyvárosi Gagyi Pláza 45., Zombai Agyagos dűlő 67.)
Nem reklám! Nem reklám! Ismeretterjesztés.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Végre, most már én is trendi leszek.
Már kutatom is a térképen merre ez a Elegancs sztrít!

skywlkr írta...

A Gummy Csizsmát vedd le, azt már tegnap elkapkodták :S