Consumpoligám rovat

NEM REKLÁM! NEM REKLÁM! Ismeretterjersztés.

A fantáziadús trendy izék itt magukba foglalják a hogyishívjákot meg az aktuális divatizéket meg jegyeket, meg olyan izéssé tesznek, meg olyan egyénissé meg wáú!
Ja igen, meg te is lehetsz megasztár. Meg olyan szexis. És még mitis akartam mondani ja igen. Ha éppen menstruálsz mostan és mégis pucsítani támad kedved feszes fehér naciban meg tangát hordani olyan madzagszerűt, akkor csak nyugodtan pucsíts meg tangázz mert az is trendy sőt MódörnRebelsz.
(MódörnRebel Trendy ruckóboltokat itt találsz sebtibe: Fővárosi Elegancs sztrít 23., Nagyvárosi Gagyi Pláza 45., Zombai Agyagos dűlő 67.)
És ez nem reklám, és a MódörnRebel cég nem is fizetett nekem, hogy róluk terjesszek ismeretet éppen a blogon, mert ez a blog nem megvehető, oksi?

1. SzkúlRebel Trendy Pökcsörsz
Könnyű kis iskolai viselet, mindennapos használatra, az összes osztálytársnőd padlót fog tőle, a fizikatanár meg százszázalék lemegy hídba. Ára se sok, anyád bírni fogja, alig kilencvenkilencezerkilencszázkilencven(és most kapaszkodj meg:)nyolc(!) forint, persze még hozzájön a szőrtopán hatvanezerért, de annyit megér.

2. SzitiRebel Trendy Wáú
A csakis természetes alapanyagokból, (vagyis klónozott birkából, lélegeztető gépen nevelt tehénből és génkezelt pamutból) készült rucik a hatvanas évek frííí beatnyikjait idézik a nagyvárosi forgatagban, meg még nosztalgia jeee-jeee mobilcsengőhangokat is tölthetsz le magadnak hozzá, passzolni fog pont. (Ára még csak nem is hanyattesős, anyád bírni fogja: a naci negyvenezer, a csatot meg ingyen kapod hozzá, ha befizetsz érte még harminchatezret.)

3. KlastromRebel Trendy Mósön
Öntudatos módörn nő még az apácakolostorokban is bukik a trendyre. Légy önmagad, fogyassz, élvezz, habzsolj! A lázadó ruckó szoknyahossza két centivel rövidebb a házirendben előírtnál, a fejfödő fityula meg két centivel hosszabb. Erre indulnak be ám a mácsók szemmelláthatón.


Aktuális divattanácsunk:
Vegyél fel jó sok ilyen MódörnRebelsz trendy rucit, az áll jól.
Meg vehetsz belőlük tartalékot is, pláne.
Meg vehetsz belőlük ajándékba anyádnak, barátnődnek, tanárnődnek, nagymamádnak, kishúgodnak, fodrászodnak, hentesednek, szembeszomszédodnak, sőt, akár vehetsz a pasidnak is, csak vegyél jó sokat, és ez most nem reklám, hanem ismeretterjesztés.
(MódörnRebel Trendy ruckóboltokat itt találsz sebtibe: Fővárosi Elegancs sztrít 23., Nagyvárosi Gagyi Pláza 45., Zombai Agyagos dűlő 67.)

És ez tényleg nem reklám, mert a szöveg a Kreténben jelent meg sok-sok éve már. A cuccok árai mutatják, hogy ez ma már nem is sok. Akkor még az volt.

3 megjegyzés:

Unknown írta...

És a fiúk mikor kapnak öltözködési tanácsot? Most teljesen elbizonytalanodtam, hogy elég trendi-e a ma felvett ruhám.

hogefilm írta...

csak most kezd derengeni régvolt 'kretén' korszakomból az utcanév kapcsán: zomba is a te műved volt?

Unknown írta...

Rozsnyai Mátyás szülőföldjét nem Marabu találta ki, ismereteim szerint.
Bár lehet, hogy már a Teremtésnél is segédkezett, erről nincsenek egészen pontos információim.