Levelezőtársat keresünk

Olyan 12-13 éves fiatalokkal szeretnék levelezni, akik nagyon szeretik a cicákat meg a tengerimalacokat, és a pónikat. Én nagyon szeretem őket, és a többi állatot is nagyon szeretem, csak az aranyhalat nem, mert az szálkás, és a papagájt sem, mert annak meg túl rágós a csőre. Kedvenc együttesem a Popsi Boys, de sajnos eddig még csak kétszer sikerült beléjük harapnom koncerten.
Blúbox Lívia (12)
6328 Budapest, Hegyrefelmenő utca 6.

Szeretnék levelezni hasonló érdeklődésű 17-19 éves fiúkkal, lányokkal. Hobbim: békapucolás, árleszállítás, zsákban futás. Kedvenc tévésorozatom: az, amelyikben Luszindosz úr már hónapok óta szeretne szerelmet vallani Karottina kisasszonynak, de nem sikerül neki, mert mindig kiírják, hogy "folytatjuk".
Szabó Celebesz (18)
2691 Százhalombatta, Lávakövespizza utca 6.
(A Celebesz az fiú név, úgy tudom.)

Írjámá, köcsög! Ménemírszmá?! Hobbijaim, bameg: bélyeggyűjtés, állatvédelem, buddhizmus, csipketerítő horgolás. Várom azoknak a csávóknak a levelit, akikkel közösek a hobbijaink.
Pudvarek Árpi (17)
Káposztásmegyer, abban a zöldszínű házban

Várom olyan 14-18 év közötti fiúk, lányok levelét, akiknek kedvenc együttese a Magyar Állami Hangversenyzenekar, és nem szoktak társaságban pukizni. Hobbim: az olvasás meg a számolás, és minden csütörtökön a másság iránti tolerancia.
Srég Ottília (15)
7401 Bp, Lakópark utca 6.

Ha már elmúltál 16 és még nem vagy 17, akkor írj! Kedvenc együttesem a Gégeoperations, meg a The Metálfogtömésh. Gyűjtöm a Kretén magazint, már van belőle kettő. Kedvenc hobbim a parlagfűallergia és a mélytengeri olajkútfúrás.
Murmanszki Beatrix (16 és fél)
9591 Nógrádrekettyés, Májfunkciózavar utca 6.

Szeretnék levelezni olyan 50-60 év közötti cukrosbácsikkal, akiknek kedvenc hobbija, hogy adnak nekem pénzt, és megveszik nekem a kedvenc cédéjeimet, és szeretik olvasni a Kretén magazint.
Pöttyös Melinda (12)
4812 Dömösi Átkelés, Héttörpe utca 6.

16-19 éves fiúkkal, lányokkal, esetleg hermafroditákkal szeretnék levelezni. Hobbim: evezőlapáttal verni valakinek a fejét, albínó céklákat gyűjteni, és biciglizés közben lefejelni a muslicákat. Ha akarsz csereberélni pónilovas képeket is, akkor ne nekem írjál, mert nekem nincsenek, nekem csak akkor írjál, ha nem akarsz.
Kelkáposztszky Tibor (18)
0007 Szalmásfüzítő, Dzsekicsán utca 6.

2 megjegyzés:

Bowrain írta...

ez jobb mint nyelvvizsgára készülni :D

Unknown írta...

Sziasztok. 15 eves kecskemeti lany vagyok. 15-16 eves, ha lehet, kecskemeti fiuval szeretnék beszélgetni aki nem perverz. Kedvenc könyvem a harry potter, Keress instagramon poto annabella néven.