Már a régi görögök is

Már a régi görögök is gyephokiztak. Hát, hogy úgymondjam, ez a tény eddig nem volt éppenséggel a tudomásomban. Összeolvastam róluk ezt-azt, a gyephoki az nemigen volt megemlítve. Olimpiai sportágnak persze nem vették be, de például a biciglivel is kellett várni még egykétezer évet.

Eddig bizonytalan voltam, de szerintem az ajtókon a kukucskálót is a régi görögök találhatták fel, megvan az okom , hogy ezt feltételezzem.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Arghhhhhh az biciklit K-val és nem G-vel írják! :'(

Egyébként én se tudtam, hogy gyephokiztak, tök jó :)
A rajz meg ütős, mint mindig :)

Névtelen írta...

Na most aztat tudni illik, hogy a biciglit az Akadémián tényleg k-val írják, de az ősmagyarok már régesrég gésítették, mert így kívánja a magyar nyelv.
Aki kával írja, az monnyon le!

Névtelen írta...

Igaza van mester, bevallom, fiatalabb koromban mindig belém kötöttek, mikor a muszáLY szót nem J-vel írtam vagy a biciGlit nem K-val és valójában így akarok mindenkin revansot venni, hogy figyelmeztetem erre őket is... de most lőttek a világuralmi tervemnek...

De legalább azt árulja el, hogy a küklopszoknál van e különbség a kacsintás és a pislogás között, egyáltalán tudnak e kacsintani?

(u.i: ezt már 2 napja is megírtam, de akkor azt írta küldésnél, hogy az oldal nem elérhető -.-)

Névtelen írta...

A kacsintós küklopsz nagyon jó kérdés.
Több szemészeti probléma is felvetődik továbbá.
Merrefelé bandzsítanak a küklopszok?
Kapnak-e árengedményt optikusnál?
Sztallónés napszemüvegben macsósnak néznek ki, vagy csak szimplán hülyének?

Névtelen írta...

Látja kedves Mester, az én lelkemet is ilyen nehéz kérdések nyomasztják, ezért is merészeltem feltenni a kérdést, hátha egy ilyen nemes rajzoló tudja rájuk a választ! :)