Broáfka Ottokáros nosztalgia 2004-ből

- Halló! Kretén szerkesztősége?

- Nem, téves.

- Akkor elnézé...

- Há-há-há!!!... Csak vicceltünk! Ez itt a Kretén szerkesztősége, és személyesen Broáfka Ottokár főszerkesztő beszél! Hihihi! Csak poén volt! Hehehehe!!!

- Ööö... izé.

- Ne lepődjön meg, mi itt a szerkesztőségben mindig tréfálózni szokunk. Hö-hö. Hö-hö. Mondja csak. Hö-hö.

- Kérem. Izé. Szóval, az Országos Médiaügyi Ellenőrzésügyi Főbizottságtól hívom önöket. Statisztikai kimutatásunk szerint az önök főszerkesztőjének, Broáfka Ottokárnak a neve 2004-ben több mint 360-szor hangzott el a magyar sajtóban, ezzel elérte azt az alaplimitiet, amelynél...

- Púúú!

- Ööö... Tessék?

- Há-há-há!... Csak vicc volt! Ne ijedjen meg, nem igazi puki volt, hanem csak egy csintalan tréfa!... Hihihi! Csak poén! Egy ilyen púzópárnával csináltuk. Figyelje csak: púúú! Hö-hö. Hö-hö. Tudja, mi szoktunk itt a szerkesztőségben így viccelni a telefonban. Hö-hö. Tessék csak folytatni.

- Eee... ööö... tehát... tehát az önök főszerkesztőjének, Broáfka Ottokárnak médiabeli említettsége idén elérte azt a határértéket, ami alapján automatikusan celeb kategóriába kerül, és emiatt kötelező kiadnia egy önálló cédét, valamint egy szakácskönyvet és egy önéletrajzi regényt. Kötelességem figyelmeztetni a szerkesztőséget, amennyiben a folyó 2005-ös évben nem tesznek eleget cédémegjelentetési kötelezettségüknek, kötbért kötelesek fizetni a Nemzeti Kútúrális Alap javára.

- Halló, Földlakók! Itt Zbrgx kapitány, a Dumdurung űrhajó parancsnoka beszél. 10 másodperc múlva megkezdjük a Föld oxigénkészleteinek elszivattyúzását. Halló, halló! Haladéktalanul kezdjék meg a Föld evakulálását, különben nem vállaljuk a következményeket. Tíz... kilenc... nyolc...

- Tessék?

- Há-há-há!!!... Csak vicc volt! Poén! Höhö. höhö. Nem Zbrgx kapitány beszélt, hanem mi voltunk azok, csak elváltoztatottuk a hangunkat. Höhö! Ne ijedjen meg, mi szoktunk így tréfálkozni sokat itten a szerkesztőségben. Höhö! Azt a Broáfkás cédét pedig, és ezt a legnagyobb határozottsággal állíthatom, haladéktalanul elkészítjük! Oörová, mösszijő!... Há-há-há! Ne ijedjen meg, mi nem is tudunk fransziául, csak vicceltünk! Avvisszonlátásra! Hö-hö. Hö-hö.




01. Felfújtuk a színes kotont, sej de jót mulattunk .......... 2:51
02. Édösanyám perecének szögletes a csücske ............. 3:48
03. Ne kacsints rám, barna kislány, elzsibbad az arcod ...3:27
04. Kivirágzott a tarhonya, viszek galambomnak .............2:50
05. Puki nélkül nincs dáridó, kérek egy kis csöndet ....... 3:24
06. Elővettem a tamburám, bezártak az ólba .................. 3:41
07. Pléjbekkről szól a víg nóta, dizsiznek a jányok .......... 2:58
08. Kinőttem a gumicsizmám, gyászba van a szívem .......3:17
09. Tárva-nyitva van a sliccem, jaj nehogy felfázzak ...... 3:52
10. Buli lesz a mi utcánkba, lábat kéne mosni .................3:07

Broáfka Ottokár: ének, citera (02, 08, 09), kolomp (02, 06), balalajka (09), tangóhermónika (01, 04, 10), befőttesgumi (08, 09), cintányér (01, 07, 10), hanversenyzongorafedél (05, 07, 08), nejlonzacskó (09), babzsák (03, 09)

Vokál: a Kretén Szerkesztőségének Jódlizenekara

Hangszerelte: Broáfka Ottokár
A dalszövegeket szóviccekkel gazdagította: Broáfka Ottokár
A saját viccein pléjbekről kacag: Broáfka Ottokár
Producer: Broáfka Ottokár
Ízléses borító és más tréfák: Marabu ikertestvére

_______________________________

Előkészületben:

Broáfka Ottokár:
111 rakottsajt recept fotókkal körítve
Szagos receptkönyv Magyarországon először! 111 mellékelt sajtszag! (A sajtkönyv mellékleteként kivágható és összeragasztható 3D-s sajtmakettel is kedveskedünk vásárlóinknak.)

A bölcsödétől a főszerkesztői székig
Broáfka Ottokár hősies életének regénye két kötetben
Broáfka Ottokáros fotókkal gazdagon illusztrált életrajzi könyv, exkluzív zsírpapírkötésben! Eddig még nyomtatásban sehol meg nem jelentetett családi fotók: Broáfka Ottokár alúlról és felűlről! Közeli fotók Broáfka Ottokár hónaljáról.

A könyvek már MOST megrendelhetők! Megéri sietni! Első huszonöt vásárlónk egy-egy Broáfka Ottokáros matricaalbumot kap ajándékba, és még számos további meglepetés, hirtelen árengedmény és bálás használtruha kerül szétosztásra!

1 megjegyzés:

anatole írta...

mennyire hiányoltam már az ilyen Broáfka Ottokáros dolgokat!