Archívum

(Menjünk vissza megint a múltba. Ez a szöveg több mint tíz éve íródott. Ki lehet következtetni a kicsit pontosabb időmegközelítést a szövegben rejtett közéleti adatokból. Lehet, de minek.)



iX AKTÁK
Célunk nem az összefüggések és magyarázatok keresése, hanem a dokumentálás. Hisszük, hogy eljön az idő, amikor a ma még titokzatosnak tűnő jelenségekre fény derül.


AMNÉZIÁS IDŐKIESÉS
199x. május 4. délelőtt, ügyfélfogadási időben, R. M. 42 éves BAZ megyei lakos a helyi munkaügyi központ folyosóján tartózkodva, - ahová munkanélküli segély kérelmi ügyét jött intézni - hirtelen erős szédülést érzett, majd váratlan időkapu örvénybe került.
Amikor magához tért, (Poljot márkájú órája szerint 21 óra 42 perckor), a
budai Tündér-hegyi American VIP Club éttermének teraszán találja magát. Az asztalon maga előtt nemrég elköltott vacsorára utaló nyomokat lát. A számla 74.950 forintos fogyasztást mutat.
A kiesett időben történtekre nem emlékszik.


GYÓGYÍTÓ PARAJELENSÉG
Özv. T. H-né, az R-i kórház b. osztályán, a vizsgálat végeztével táskájából elővette az előre elkészített, ezer forintos hálapénzt tartalmazó zárt borítékot, és azt Dr Z. K. osztályvezető főorvos köpenyzsebe felé közelítette. Mintegy húsz centiméteres közelségben azonban a zseb felől hirtelen kék energiasugár tört elő, majd a borítékon átáramolva átjárta özv. T. H-né testét.
A hangos sercegéssel kisért energiakisülés koörülbelül fél percig tartott, ezután a nyugdíjas asszony teljes testi frissességet érezve távozott a helyiségból. Véryomása szabályozódott, ízületi fájdalmait sem érezte. Dr. Z. K-t sokkos állapotban a kórház idegosztályára szállítják át, ahol nem találják semmiféle fiziológiai magyarázatát a jelenségnek. Egy önként jelentkező természetgyógyász később megállapítja, hogy Dr. Z. K. testén, körülbelül a jobb köpenyzseb magasságában különlegesen fejlett csakranyílás van, ahol még kézrátétellel is érezhető az Univerzális Energia ki-be áramlása.

MEGMAGYARÁZHATATLAN HANGJELENSÉG
H. Gy. pártelnök, és egy megnevezni nem kívánt közép-kelet európai kis ország miniszterelnöke, hivatalos útja során a bonni Royal Grand Hotel fejedelmi lakosztályában megszállva 199x június 8-án éjjel fél kettőkor arra ébredt, hogy tisztán hallja, amint valahol valakik egy általa nem ismert nyugat-európai nyelven az Intemacionálét éneklik.
Azonnal riasztja a szálloda személyzetét és saját biztonsági embereit, de a szobába sietők semmit sem hallanak. Egyedül egy transzcendens képességekkel rendelkező takarítónő vél hallani valamely dallamfoszlányt, amit később egy regressziós hipnózis segítségével a "Jaj de jó a habos sütemény" dallamával azonosít.


HARMADIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁS
199x márciusán T. I. rétsági lakos, 1976-os gyártmányú Trabantjával a 2-es úton Vác felé haladva UFO jelenséget tapasztalt. Egy metálzöld színű, beépített extrákkal ellátott repülő csészealj közelítette meg Trabantját, felülről többször leelőzte, majd újra bevárta. T. I. tisztán látta az ufonautát, aki mobiltelefonját használva üzeneteket továbbított társainak.
- Hol itt az igazság?! - kiabált fel ekkor Trabantja ablakán kihajolva T. I.
- Az igazság odaát van - szólt vissza neki az ufonauta, majd könnyed gyorsulással elhúzott fölűle és eltűnt a tavaszi égbolton.
T. I. ekkor azt tapasztalta, hogy a Trabant aksija lemerült.

Nincsenek megjegyzések: